Hauraton afwatering

DESCHACHT NV.
Antwerpsesteenweg 1068
9041 Gent-Oostakker / B-België
+32 93557454

logo collinet

COLLINET is exclusief verdeler van de HAURATON producten in België en het Groothertogdom Luxemburg

De nv COLLINET kan terugblikken op een lange geschiedenis en een solide knowhow wat betreft de commercialisering en productie van bouwmaterialen. Het begon allemaal met de verkoop van materialen in Herstal en evolueerde dan snel naar de opvang van oppervlaktewater. COLLINET is nu al 40 jaar lang de exclusieve verdeler van HAURATON afvoergoten in België en het Groothertogdom Luxemburg, een lange samenwerking die vandaag een weerspiegeling is van de waarde van de HAURATON producten op de Belgische markt.

Vandaag is COLLINET actief in de particuliere en industriële woningbouw, de civiele bouwkunde en de wegenbouwsector, en dit zowel als fabrikant en als invoerder van specifieke producten, gericht op de bescherming van het milieu.

general view of Collinet

Onze missie

Wij hebben ons tot taak gesteld om architecten en studiebureaus enerzijds en grote en kleine aannemers anderzijds te helpen bij respectievelijk het ontwerpen en leveren van complete oplossingen voor de opvang en voorbehandeling van oppervlaktewater. Geen inspanning is ons te veel om de eerste groep via onze externe technisch-commerciële adviseurs bij te staan met technische support en adviezen aangaande de voorschriften. De tweede groep ondersteunen we door samen met hen de lastenboeken en vragen van architecten en studiebureaus te analyseren om de geschikte, coherente oplossingen te kunnen voorstellen.

Wij bieden altijd oplossingen op maat, vergezeld van een service van topkwaliteit met het oog op de meest doeltreffende one-stop-shopping ervaring!

Onze 3 peilers : afvoergoten - productie - riolering

Specialist zijn is vandaag de dag ontegenzeglijk een troef om op de vragen van onze partners aannemers of ontwerpers te kunnen antwoorden.
Dankzij onze 3 activiteitenpolen reiken wij globale oplossingen op maat aan voor problematische situaties met betrekking tot de opvang, voorbehandeling en afvoer van oppervlaktewater.

Afvoergotenzoom
Productiezoom
Riolering en afvoerzoom
 

De kunst van de hernieuwing volgens Collinet

Collinet heeft sinds 2011 letterlijk opnieuw een hoge vlucht genomen met de uitbreiding van haar gamma rioleringsystemen en de opening van een nieuwe site.
Aannemers hebben voortaan bij Collinet een compleet gamma binnen handbereik – buizen en accessoires van PVC, PE en PP, draineerbuizen, beschermers voor kabels en buizen van HDPE, oplossingen voor wateropvang en -retentie, enz. –, met een gegarandeerde verhoogde beschikbaarheid en reactievermogen.

Standarddatei
 
 
 

DESCHACHT NV.
Antwerpsesteenweg 1068
9041 Gent-Oostakker / B-België
+32 93557454

 

Imprint        Privacy policy